Helvete

Min kropp är min fiende. Vi borde leva i symbios, men det gör vi inte.


Jag har en stark vilja att leva ett aktivt liv. Min dröm är att resa, se världen, prova nya saker, träffa nya människor, festa, sporta, klättra, dyka, dansa, skratta.

Istället sitter jag här. Jag bara sitter här på mitt feta arsle i min lilla lägenhet, i en sketen förort, i en tråkig stad, i ett litet land. Ingenting händer.

Jag provar inte några nya saker, jag träffar inga nya människor, jag sportar inte, jag klättrar inte, jag skrattar inte. Jag bara gråter och gnäller.

Så här har mitt liv sett ut i tre år, och jag är så förbannat trött på det. Jag vill göra något! Jag vill må bra igen. Men det finns något som hindrar mig, och det är min kropp.


Till att börja med är jag jävligt fet och ful, och jag vill inte att människor ska vara tvungna att andas samma luft som jag. Jag vill inte att de ska behöva se mig. Det finns tillräckligt med elände i världen.

Förutom det yttre så har jag epilepsi, stressmage, allergier, buksmärtor och sömnsvårigheter.

Min kropp ett hinder för det liv jag vill leva.

Om jag skulle förverkliga min dröm - och sätta mig på ett flygplan och fara iväg någonstans... Då skulle min mage kollapsa och jag skulle få sitta där med skammen och smärtan. Paniken hade drabbat mig och jag hade fått svårt för att andas, mina ögon hade tårats och en hemsk yrsel hade satts igång i mitt huvud.

Det hade inte gått. Jävla kropp.


Faktum är att även om själva flygresan hade gått bra så hade jag inte kunnat åka någonstans, för jag har inga pengar. Jag är för äcklig för att få ett jobb. Människor som intervjuar mig ser ner på mig, tänker att "En sån ful och vidrig människa kan vi inte anställa", och tackar nej.

Så jag har inte råd, för jag får inte jobba.

Och även om jag hade kunnat få ett jobb, trots mitt utseende, så hade min mage återigen stoppat mig. Jag kan inte göra någonting. Jag är handikappad.

Ja, jag har ett osynligt handikapp.


Ingen förstår mig, ingen respekterar mig, ingen accepterar mig. Alla bara tänker "Är hon störd i huvudet eller?" och ser ner på mig. Stör sig på mig. Hatar mig. Jag klandrar inte er. Jag hatar också mig.


Men jag kan inte skylla allt på min kropp, åh nej, min hjärna är egentligen boven i dramat! Det är den som har gjort att jag fått stressmage, den som har skapat min övervikt och min rädsla för livet. Utan min hjärna kanske jag faktiskt hade mått bra.

En fantasi jag har är att få minnesförlust och bara glömma allt. Glömma mitt dåliga självförtroende, min rädsla, min oro, min ångest - och börja om på nytt. Som en ny människa.

En människa som respekterar sig själv och sitt utseende. En människa som kan resa, träffa folk, arbeta, gå till affären, vara ensam.


Varför är jag tvungen att vara inlåst i den här kroppen? Jag har ju så mycket saker som jag vill göra! Hur fan ska jag hitta meningsfullhet när jag är inlåst i mig själv? En fånge i min egen hjärna. Jag vill ut. Kan någon hjälpa mig? Ingen vill hjälpa mig. För jag duger inte till, jag är inte värd att hjälpas, jag förtjänar att dö. Ni vill att jag ska dö, eller hur? Ni vill slippa mig.

Återigen så klandrar jag inte er. Jag vill också slippa mig. Men jag kan inte.


Döden är min enda utväg ifrån mig själv, och det är inget alternativ, för på något jävla vänster så tror jag att jag kanske kan bli glad, vacker och frisk igen.

Bli en människa med en kropp och ett inre som folk faktiskt kan älska och respektera. Inte vara den där personen som alla skrattar åt, rynkar näsan åt och pratar bakom ryggen om. 


Kan jag bli henne igen?

Det tvivlar jag på.


New

Nu har jag börjat med Sertralin. Vi får väl se hur det går.
Har varit skeptisk i hela mitt liv, men nu känner jag att jag bara varit jävligt felinformerad.

Wish me luck!


Livet jag kunde ha levt

Jag älskade en man en gång.
Jag älskade honom från djupet av mitt hjärta. Jag älskade honom så mycket att jag skulle kunna offra mitt liv för honom.
Min kärlek till honom var villkorslös.
Vad han än gjorde och vad han än sa så stod jag vid hans sida och gav honom mitt hjärta.


Och han trampade på det. Så många gånger pissade han på min själ och sårade mig.

Men jag stannade kvar. Varje gång han sårade mig så tog min kärlek för honom över och jag kunde inte förmå mig att lämna honom.


Tills en dag. Han hade lekt med mig i tre år och jag stod inte ut längre. Jag grät, skrek, slog och frågade honom flera gånger varför han inte älskade mig, så som jag älskade honom.
Varför han inte kunde lämna sitt gamla liv bakom sig. Varför det inte kunde vara jag och han - på riktigt.

Förvånansvärt nog så tog han min hand, log och sa "Jag älskar dig, Elin, det är du och jag nu. Jag är redo".
I tre år hade jag väntat på att han skulle säga så. Jag borde bli överlycklig att jag nu skulle få min man, att det bara skulle vara han och jag.

Men det blev jag inte.

Jag kvävdes. Allting bara stannade upp och blev klart framför mig.
Jag vill inte ha dig längre.
Jakten är över. Ett lyckligt liv ligger framför oss. Men det tog alldeles för lång tid att komma hit. För många tårar.

Så jag tog farväl av honom och gick.


Nu, nästan tre år sedan jag lämnade honom, sex år efter att jag träffade honom för första gången, stötte jag på honom igen. Han bor ihop med sin nya tjej och de har barn ihop. Det kändes konstigt, men bra. För det kunde varit jag. Jag minns alla de gånger han viskade att han ville bo ihop med mig, och ha barn med mig i framtiden. Hur lycklig jag gjorde honom och hur han alltid ville att det skulle vara vi.


Men nu blev det inte så, utan jag gick. Lämnade honom, och det livet, bakom mig.
Och han hittade en annan att leva det med.

Jag hade aldrig velat byta plats med henne. 
Linus gör mig lycklig, och jag är nöjd.


Det känns bra. Riktigt bra.


:)


Veckans lista - Bästa oscarvinnare

Oscarvinnare
10. Kramer vs Kramer9. American Beauty8. Rocky


7. När lammen tystnar


6. Forrest Gump5. Rain man4. Sagan om konungens återkomst
3. Dansar med vargar2. Gökboet1. Deer HunterBubblare: The Departed, Million Dollar baby, A beautiful mind, Braveheart, Sound of music,

Bron over floden Kwai, Borta med vinden


Fint

Igår var jag nere som fan och låg och sura ett bra tag. Tills jag hittade ett band till, med en gammal radiointervju mellan mig och Rebecca. Blev trött på mig själv, fixade hennes nummer och gick ut på en promenad  med henne!
Vi har inte umgåtts på minst 2 år, men allt kändes som förr :)
Gick hem till henne och träffade Saruman och drack té på balkongen. Mys!

Skulle egentligen dragit hem till Cindy men fick Becca-sug efter bandet ^-^

Nu ska jag käka frukost och sen bär det iväg till praktiken ;DAll the leaves are brown
and the sky is grey

Keep it up

Underbara ni är som hjälper till.
Har klättrat från 50e till 33e plats.  Från 700 läsare i veckan till 2300.
Låt oss öka ännu mer.

Klicka klicka klicka:
http://www.nattstad.se/mellbergstedt  

:D


                                    

Smaka eller spy 4.* Barndomsfynd
Det är jävligt underhållande och härligt att minnas små grejer från sitt liv. Till och med "Satans barn" var ett glatt fynd.

* John Ajvide Lindqvist - Människohamn
Jag har bara öppnat boken och läst första raden och den gjorde mig lycklig. Liten text, stora sidor, många sidor. Det är en bok som kommer hålla länge. En bok som kommer vara jävligt bra.

* Figaro
Han lägger sig på min kudde någon gång runt midnatt. Han lutar sitt huvud mot min kind och ligger kvar där hela natten, långt in på förmiddagen. Han flyttar sig inte förrän jag gör det. Världens bästa och mest trofasta katt.


* Barndomsfynd
Det må vara underhållande men samtidigt smärtar det som fan att hitta det. Man vill tillbaks till det där bekymmersfria livet och stanna där.

* Trasiga jeans
Mitt sista hela par jeans är inte längre hela. Vad ska jag jobba i nu?

* Försovning
Jag skulle träffa en läkare idag och förhoppningsvis reda ut mitt problem som jag haft i över ett år. Jag försov mig.

Ljuva (?) barndom

Jag har hittat ett band från min vackra barndom.  Lollo och jag är 11 år och sitter och pratar in i en mikrofon och låtsas att vi är jättefulla och tar rohypnol. I bakgrunden hör man "Because I got high" och vi ringer till killar vi varit kära i och säger "Vi hatar dig, vi ska dabba dig i skolan".

Ljuvligt!Det var roligare förr.
Och pinsammare.

Greasy

Min enda vän på youtube är Kevin Bacon.

Aaaaweeeeeesoooooomeeee.

Smaka eller spy 3.* Hundtricket
Mysig jävla film det där! :)

* Ta Konsekvens
Vi är så jävla bra så det finns inte. www.takonsekvens.blogg.se

* Stylista
Har downloadat hela skiten och det är en grymt underhållande serie. Särskilt med alla otrevliga as som är med i serien. Looooove!


* Bakfylla
Något säger mig att jag kommer ha med denna punkt på nästan varje "Spyr på"-lista. Jag har mått sämre idag än aldrig förr, men det var värt det.

* Föräldrar som får en att känna sig som ett misstag
Jättetrevligt. Ska jag dö nu, eller kan jag vänta ett tag?

* Glass-sug
Jag dör! Jag måste ha glass! Men jag orkar inte lämna hemmet, hahaha./E


Real Dolls

Jag undrar...
Hur kommer man till den punkten i livet då man känner att man aldrig kommer få uppleva kärlek från en levande människa?
Hur blir man så desperat att man köper sig en docka att ha som flickvän, sexpartner och vän?

Läskigt.
Made my day

<3<3<3<33<3

Satisfaction

Efter ett storbråk föreslog Linus att vi skulle gå ut och gå, men jag kände ena att basket är way trevligare, så nu har vi spelat en timma här utanför ^-^
Jag ska ladda ner den gamla skitfilmen Robinson Crusoe med Pierce Brosnan (sångfågeln) och äta Rocky Road och popcorn - SATISFACTION!
Fast först ska Linus göra pannkakor :) Det enda den mannen kan laga, hööhöhhööh. Nej, falukorv och makaroner kan han ordna också.

FITTHORA VILKET TRÅKIGT INLÄGG!

Igår försökte jag se Mamma Mia. Det var nog det värsta jag varit med om.


/EGåsrunk.

Något jag gärna sysselsätter mig med när jag har en ledig slappardag(= inte har något liv) är att läsa inne på Flashbackforumet.
Där finner man alltid människor med de mest extrema sexualiteterna,och det är intressant att analysera kring deras betéenden.


Idag fann jag följande inlägg:

Finns det fler än jag som blir super kåt av jackor ?????
Det ska va jackor med riktigt höga kragar eller stora luvor.


Canada goose jackan är så jävla skön.
Luvan på och dragkedjan hela vägen upp i luvan och sedan tok runka.

Finns det några tjejer som oxo går i gång på detta ???

Bara svårt att hitta jackor med höga kragar och dragkedja som går hela vägen upp i kragen eller luvan.
Det är dragkedjan som gjör hela grejen att den t
äcker ansiktet.
Inte samma känsla med knappar.
Ibland kan jag dra in i någon affär och köpa någon jacka, sedan dra hem o ta en runk i den.
Sen är det bara tillbaks till affären o lämnatill baks den.


Se där ja, det finns människor till allt!


Och ni som snart ska köpa vårjacka - tvätta den innan användning! :)
För säkerhets skull.


Sexnovell.

Min sexnovell har över haft över 20.000 läsare nu och ett väldigt högt snittbetyg. Hade varit kul att lägga ut lite sånt här, men tror inte det är fler än M som hade haft något intresse för det.
I'll stick to sexnovell.se.

/E

Smaka eller spy 2.* Sommarmat.
Jag har köpt färskpotatis, gräslök, gräddfil, köttbullar, vattenmelon och jordgubbar. Nöjd!

* Läsarökningen
Häromveckan låg jag på 49e plats på mest besökta bloggarna på nattstad. Nu har jag klättrat till 37e!

* Linus engelska
När Linus sitter och snackar engelska över internet med folk blir jag fruktansvärt pilsk. Sexigt som faahaaan!

* Dagen efter
Gårdagen var kul. Idag är allt mindre kul.

* Vädret
För några veckor sedan var det rena rama sommarvärmen! Nu bara det regnar och blåser hela tiden....

* Mensvärk
Efter 5 dagar.. nu får den ta och ge sig.. -.-
/E

Veckans lista - Filmmusik

Här följer en lista över den bästa filmmusiken enligt yours truly.


10. E.T
Cykelscenen ftw!

9. Titanic
Än idag blir jag lika gråtig av musiken till Titanic. Pinsamt, jag vet. Men den är vacker. Särskilt Nearer, my god, to thee.
8. Bridge over the river Kwai
Klassiker.
7. Jurassic Park
Mäktig. Äventyrlig. Glad.

6. Deer Hunter
Cavatina är en av de finaste låtarna som finns.


5. Braveheart

Vem fan bölar INTE när man hör den vackra musiken?

4. Rockstar 
Steel Dragon är bra. Kiss, Mötley och Bon Jovi likaså.
3. Forrest Gump
The Doors, Lynyrd Skynyrd, Jimi Hendrix, Elvis, Simon and Garfunkel, Bob Dylan, Beach Boys... NEED I SAY MORE?!
2. Almost Famous
Bara gammal underbar 70-talsrock. Det kan knappt bli bättre. The Who, Led Zeppelin, Elton John, Rod Stewart, David Bowie och självklart Stillwater <3

1. Lord of the rings
Mäktigaste och vackraste filmmusiken i historien. Evenstar, May it be, Steward of Gondor etc etc. Bäst.


Tyvärr

Ni skrev grattis till jobbet. I wish. Det är en praktikplats och jag jobbar gratis.  Men tack iaf :)

Igår tog min och Cindys djävulsaktiga sida över och det blev mycket dricka. Nu mår jag skit, är hungrig som fan och önskar att jag hade pengar så jag kunde köpa mat.

Figaro ligger bredvid mig och snarkar, underbart. Jag älskar den katten mer än något annat.


Old pic

Work

Idag har jag praktiserat för första gången i köket @ ett hemligt café.
Det var faktiskt nice, chefen är den goaste kvinnan i världen och mina ögon fick väldigt trevliga komplimanger.
Dock fanns det en riktig liten bitch där osm jag ska vara tvungen att jobba med, ovääärt. Surare människa får man leta efter.

Nåväl, jag har inte jobbat eller gjort ett skit på 8 månader så jag får ge mig själv creds och tycker att jag förtjänar att dricka öl med Cindy idag.V.I.F Christofer Ranhage


Stjärtskåra

Nu har jag varit i stan och blivit bestulen på pengar.

 

Jag upplevde ett extremt lyckorus när jag såg Paulo Coelhos nyaste bok Brida. Min samling är återigen komplett!
Jag upplevde ett ännu större lyckorus när jag såg John Ajvide Lindqvists senaste bok Människohamn bredvid Brida.

När jag kom hem fann jag ett paket som innehöll en limited edition-version av Green Days nya skiva!
Yaaay!
Tack Gurra.Lite random pics från de senaste dagarna.Linus tog kort på mig och Magen när vi sov. Alltid med kudden över huvudet ofc.Picnic vid havet.Bahars grav...BellmanthaSussiJennie och Gabrielle.


Nu ska jag se på ANTM. Ciao!

Meat.


Blood, mother, blood!

Jag njöt verkligen igår. Det var en helt underbar kväll med ett riktigt fint sällskap!
Träffade som sagt några andra från bloggeliten på nattstad, och vi funkade lika bra IRL som på internet. Lovely!


I morse vaknade jag och kom på att jag sovit i en främmande säng, utan tillräckligt med mensskydd. Bra, alkoholiserade kvinnohelvete! Bra!
Jag for upp klockan 8 efter bara några få timmars sömn och finner att både lakan och madrass är nerblodade.
Kastar Linus ur sängen och försöker förgäves tvätta bort fläckarna med tomteskur, diskmedel och fläckborttagningsmedel, men inget funkade.
Det slutade med att jag vände madrassen, och stal  med mig lakanet hem.
FAIL! :D

Jag och Linus tog bilen till Mcdonalds och åt frukost/middag/lunch. Sen köpte jag 4 kg vattenmelon, 2 kg annan melon och persikor så snart ska jag ha en fuktig kväll med frukterna och Gossip Girl.

Min tå värker efter mitt tårfyllda fall förut! Dumma N64-kontroll!Tack Bellmantha, Sakurai, Bootybitch och Jannelux för en SKITBRA kväll.Kvällen

Norge kommer vinna, och Turkiet kommer femma.
Det säger mina synska gener mig.
Mer än så vet jag inte.

Dock sög Turkiets bidrag rätt så hårt. Men det tycker väl inte ni andra värdelösa skitmänniskor.


Nyss besökte jag mitt hjärta på kyrkogården, och åt sedan en picnic vid havet.
Bloggeliten är på väg och jag ska bli foll som fan!

/E

Provabingo, bluff-företaget.

Jag har haft ett otrevligt tjafs med någon random tard ifrån Provabingo.
De skickade ut ett mail där de skrev att om man länkar till dem  i sin blogg ska man få spotify.

Detta gjorde jag, och jag skickade även ett mail till dem med länk till min blogg för att de skulle se att jag gjort det.Man ser det inte tydligt här eftersom bilden är så liten, men det står iaf "skickat den 20 april" etc.

När jag nu, nästan en månad senare, inte fått någon invite från dem (dock har jag fått det på annat håll men det är inte relevant), skriver till dem och klagar över detta fick jag ett fruktansvärt otrevligt mail ifrån dem.

Ja du fröken Mellbergstedt. Du verkar inte vara den vassaste kniven i
lådan men vi gör gärna affärer med dig ändå. Som du kanske förstår
om du gnubbar geniknölarna lite extra så fick vi ditt lite mer argsinta
mail men inte det mail du hävdar att du skickat med din bloggadress i.
Detta mail måste försvunnit någonstans i cyberrymden eller så har du
missat sendknappen. Den är ganska viktig.

Om du skickar ett mail med din blogg i (glöm inte sendknappen) så lovar
jag dig dyrt och heligt att du ska få en spotifyinbjudan som tack för
ditt trevliga uppträdande.

Tack och hej! leverpastej!
En fortfarande skötsam men lite sömnigare pojke.


Vidriga jävla människa!
Otrevligare får man leta efter.
Ni ser ju att jag skickat brevet, och jag har även bifogat bilden till honom, och då svarar han med det här kaxiga mailet om att jag "inte är den vassaste kniven i lådan" och att "sendknappen är ganska viktig".
Ser inte idioten att jag klickat på den jävla sendknappen?


Dagens minus:
Skitföretag som vill ha gratis marknadsföring, utlovar grejer men inte håller det, och sedan beter sig som svin när man påpekar detta.

Dagens plus:
Bloggträff med Bellmantha, Jannelux, Bootybitch och Sakurai. Öl i mängder och grillat. Jag längtar!


/E

Självföraktet möter en kärleksguru

En skrivuppgift jag fick av Kajsa, och gjorde igår... Den är väl lite fånig, och jag är osäker på slutet men...Säg gärna vad ni tycker.

Hon

  

Där! En tom bänk! Hur länge ska man behöva leta för att hitta en tom bänk att breda ut sig på? Den som planerade den här jävla skitparken kunde väl ha tänkt på oss människor som INTE vill sitta och trängas med andra? Inte fan tänker jag låta någon stackars människas dag förstöras av min närvaro. Nej, jag vill sitta ensam. Inte störa någon. Det ska vara bänken och jag. Tyvärr måste även jag vara med. Om jag ändå kunde bli någon annan än mig själv?

Stackars bänk.Han

  

Där! En tom bänk! Vad skönt det ska bli att sätta sig i solen och betrakta alla härliga människor som passerar. Det kommer att bli en underbar dag. Fåglarna som kvittrar, barnen som busar runt, hundarna som leker och doften! Doften av alla färgglada blommor!

Jag kan förvisso sätta mig där borta bredvid de där öldrickande männen, men det är bättre utsikt ifrån den tomma bänken. Ah, det här ska bli härligt!


Hon

  

Men vad i helvete?! Är den där killen på väg mot samma bänk som jag? Fan också. Aja, han får väl skylla sig själv som hamnar bredvid en sån äcklig jävel som mig. Hoppas bara det inte är någon jag känner så man ska behöva hälsa och vara låtsastrevlig. Behöva dra in magen och skjuta ut huvudet så han inte ser min dubbelhaka och sen skrattande berättar för sina kompisar hur fet jag blivit. Hur ful jag är. Fan vad jag är ful.


Han

  

Nu satte sig en tjej på bänken. Vad trevligt, då kanske man får lite sällskap. Hon ser rätt söt ut. Fast väldigt sorgsen. Undrar vad som kan ha hänt henne som gör att hon ser så nere ut, när det är en sån här vacker dag? Hur kan man inte le när solen skiner och himlen är helt fri från moln? Någon hon känner kanske har dött, eller så kanske hon precis fått sparken från jobbet? Vågar jag fråga?


Hon

  

Vad fan stirrar han på mig för? Är jag så ful att han inte kan slita blicken från mig? Sådär äckligt fascinerande som bara en burk mögliga fiskbullar kan vara. Sluta titta då.

Ja, jag är skabbig, vadå då? Du behöver inte komma närmare ifall du tycker det. Eller ja, ifall du tycker det... Det finns inget "ifall" i den frågan.
Du behöver inte komma närmare eftersom du tycker det! Men jo jo, han kommer ändå. Och han flinar också. Jag orkar inte höra glåpord nu. Fan. Gå bara.


Han

  

Det är något med den där sorgsenheten som fascinerar mig. Jag blir nyfiken på henne, undrar vad som har hänt, hur man gör henne glad igen. Hon är väldigt vacker. Nu tittar hon rakt på mig. Det pirrar till inom mig, som det gör när man ser någon man tycker om. Ett leende spricker upp i ansiktet på mig och jag börjar nästan rodna. Har hon märkt att jag tittar?

Jag sätter mig bredvid henne så får vi se om hon säger något...


Hon

  

Stackars kille. Han känner sig tvungen att sitta här nu eftersom jag råkade möta hans blick. Han vill gå men han vet att det vore oförskämt. Fan vad jag hatar artiga människor som alltid ska vara så jävla trevliga och gulliga. Du får gå, det är okej, ingen klandrar dig. Hade jag varit dig hade jag inte suttit bredvid mig heller. Varför ler han? Ser jag så jäkla rolig ut att han inte kan hålla sig för skratt?


Han

  

Jag kan bara inte sluta le. Det är något med den här tjejen som påverkar mig. Någon form av kärlek vid första ögonkastet har drabbat mig och jag har svårt för att slita blicken ifrån henne. Nu tittar hon på mig med. Ska jag säga något? Öhm... hmm... vad ska jag säga?

För sent. Nu vände hon ner blicken igen och jag sitter bara här med mitt fåniga smile.


Hon

  

Jag har aldrig känt mig så förnedrad. Hey, varför sätter vi inte upp ett tält över mig så kan vi bjuda in hela stans befolkning på freakshow? Sitt du där med ditt fula flin och stirra på mig.

Eller fula... det är ett ganska snyggt flin faktiskt. Raka, vita tänder. Varför kan inte jag ha såna tänder? Resten av han är rätt snyggt också. Perfekta, äckliga människa som sitter där och skrattar åt mig. Dra åt helvete.


Han

  

Hon spanar in mig också! Woho!


Hon

  

Hans blick bränner in i min och jag känner en konstig känsla inom mig. Det verkar nästan som att han tycker om det han ser... Äh, dumheter. Inte en chans att någon kan tycka om ett utseende som mitt. Men... jag tror faktiskt inte det är ett hånleende, det ser faktiskt ganska... vänligt ut.


Han

  

Hon har sjukt vackra ögon. Och den där söta lilla munnen! Hennes utseende är väldigt speciellt, fast på ett bra sätt. Hennes haka sticker ut lite, på ett unikt sätt. Ju mer jag tittar, ju svårare blir det att sluta. Hon måste tro att jag är en idiot som är så här trollbunden av henne.


  

  

Hon

  

Alltså, jag vill inte erkänna det för mig själv, men det känns faktiskt som att han tycker jag ser okej ut... Men hur kan han? Fan vad dålig smak han har. Men det är något med hans utforskande blick som får mig att känna mig... vacker.


Han

  

Snart måste jag säga något. Fråga vad hon heter, vart hon bor, vad som helst! Kanske bjuda ut henne ikväll? Fast sånt gör man inte i Sverige. Vad mycket lättare det hade varit om vi var i USA nu. "Would you like to go out with me tonight?" vs "Skulle du vilja gå ut med mig ikväll?". Det första låter ju så mycket bättre. Men hon hade ju trott att jag var dum i huvudet om jag pratade engelska först och sen fortsatte på svenska. Fast vem vet, det kanske skulle kunna bli något att skratta åt ikväll, på daten? Hur nervös jag var för att bjuda ut henne så att jag började snacka engelska, haha.
 


Hon

  

Jag kanske inte är så ful trots allt. Eller?


Han

  

Tänk om hon går snart? Jag måste passa på att säga något NU, innan hon går, men jag kan inte, jag är för nervös!


Hon

  

Fast om han vore intresserad borde han väl säga något... Nej, jag är ju ful. Det har jag ju vetat om hela livet. Hur kunde jag tro något annat? Hade han tyckt att jag såg bra ut hade han ju gjort något vid det här laget. Killar är väl inte så mesiga att de bara sitter tysta? Nej, jag är ful, jag vet.


Han

  

Nu vet jag vad jag ska göra. Något riktigt töntigt - lågstadievarning! Jag ska ge henne en lapp med min förfrågan, och sen gå härifrån. Vad fjantig jag är. Men jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Det är något med den här tjejen som gör mig helt stel och jag får inte ut ett ord!


Hon

  

Nu vänder han sig om till och med. Äckelkänslan tog över honom och han förmår inte att se på mig mera. Jag undrar vad det är han sitter och skriver. Han är kanske en ståuppkomiker och nu har jag inspirerat honom till ett skämt som han kan dra ikväll. Nåväl, lite nytta gör jag allt!


Han

  

Okej, jag räcker över den, sen går jag. Hoppas hon ringer. Hoppas!


  

Hon

  

Nu räcker han över lappen till mig? Vad fan är det här? Och så går han bara! Jaha. Vad kan det stå tro? Säkert något riktigt jävla elakt. Vill jag ens kolla? Äh, lika bra...

"Lova att inte skratta nu. Eller jo, skratta förresten, du ser så sorgsen ut och det skulle vara underbart få dig att skratta. Jag har varit helt tagen av din skönhet ända sedan jag satte mig här, och trots att jag vanligtvis är både modig och självsäker var det något med dig som fick mig stum. Därför får du den här lappen istället. Du är väldigt vacker, och jag vill träffa dig igen. Förhoppningsvis har jag blivit mig själv igen då, så att jag vågar prata med dig. Om det finns något intresse från din sida så möt mig här igen ikväll, klockan 20.00".
Hon skrattade där hon satt. Han skrattade där han gick.
På kvällen möttes de igen, och sedan dess har han alltid fått henne att känna sig vacker.


Vad män gör.

Idag fick jag Linus att skriva "I wanna suck your cock" till män.
Motivet bakom och hur jag gick tillväga bör jag inte dela med mig av , tyvärr.


Och så började jag prata med en tjej idag som jag klickade med direkt. Vi har upptäckt att vi har läskigt mycket gemensamt och jag är glad.

/E

Smaka eller spy 1.
* Spotify
Jag har äntligen fått en invite av Telejack. Det känns fint.

* Green Day
Mina favoriter för några år sedan har hamnat i ett dammigt hörn ett bra tag nu. Men inte nu längre. Nu ska ni dammas av och föras in i mitt hjärta (och mina öron) igen.

* Pinjenötter
Sallad är tråkigt. Pinjenötter är roligt. Sallad med pinjenötter blir ... helt okej.* Blogg-konkurrens
En kvinna som har hotat mig och varit fruktansvärt otrevlig ligger precis under mig på "Mest lästa bloggarna"-listan på Nattstad.
Jag är rädd att hon går om mig.
Låt inte det hända. Klicka här är ni gulliga: http://www.nattstad.se/Mellbergstedt

* Mitt humör
Igår var jag hungrig och pank. Detta resulterade i ett hemskt humör som jag skäms över idag. Förlåt Linus.

* Lukten som Theo tog med sig hem
Igår kom Theo tillbaka efter 4 dagar på flykt. Han luktade kiss, spy och skog. Har duschat honom men det luktar lik förbannat. Att han hade fästingar var också segt som fan.

/ E

RävskabbAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!

Jag har umgåtts med en hund idag som har rävskabb.
"Men det kan inte smitta människor" sa någon.
Tydligen kan det det.
HJÄLP, tänk om jag har det?

Det går iaf över fort läste jag , hahahaha....

WHYYYYYYYY!!!

Färgade linser

När ska folk med bruna linser förstå att de bara ser tomma, dumma och elaka ut?
När ska folk med blåa linser förstå att de ser ännu tommare, dummare och elakare ut?

När ska folk med färgade linser sluta använda sina färgade linser och se ut som folk igen?


Tror aldrig jag sett någon som ser BÄTTRE ut efter att ha använt färgade linser. Hello! You.. look...like... IDIOTS!


Veckans lista - Kvinnliga filmkaraktärer

10. Vivian Ward

Pretty Woman (Julia Roberts)


  

9. Laurie Strode

Halloween (Jamie Lee Curtis)8. Danielle

Girl Next Door (Elisha Cuthbert)


 
 

7. Adrianna "Adrian" Peninno

Rocky (Talia Shire)
6.  Trish Jenner

Gina Philips (Jeepers Creepers)
5. Betty Blue

Betty Blue 37,2 le matin (Béatrice Dalle)
4. Mrs Voorhees

Fredagen den 13:e (Betsy Palmer)3.  Helen Tasker

True Lies (Jamie Lee Curtis)

  


2.  Holly Golightly

Breakfast at Tiffanys (Audrey Hepburn)Och den skönaste kvinnliga filmkaraktären äääääär......
  

1. Penny Lane

Almost Famous (Kate Hudson)


Oprah Winfrey

Fan vad jag hatar den kvinnan.
Hon förtjänar inte att vara den rikaste kvinna i världen.

Nyss satt en kvinna och grät och berättade en väldigt hemsk historia.
Vad gör Oprah?
Hon sitter där helt kall och säger INGET tröstande utan är lika jävla okänslig som vanligt.
Beyoootch!

Mr Bunny Rabbit


Många hyllar kaninen som vibrator. I diskussioner kring "Vilken dildo ska jag köpa härnäst?" råder många personen i fråga att köpa en rabbit.
Faktum är att jag tror alla dessa hyllare och kanintalare aldrig ens har provat kaninen!  De har sett Sex and the city, de har hört mycket om den och de tror att den är ett säkert kort när det gäller att låta "dildoerfaren".

Ska sanningen fram så var jag själv väldigt frälst över kaninen.
Fram tills den dagen jag köpte en själv. För 699 kr. Och den visade sig vara värdelös.

Long version:

Jag vill börja med att säga att kaninen jag själv köpte inte var den lilla söta som används i serien (och som dessutom hade slutat tillverkas enligt Kondomeriet), utan den jag köpte var en "deluxe", en uppgraderad version.
Nåväl.
Jag köper en lila kanin, åker hem och ska prova den. Då fungerar inte vibratorn, utan bara pärlorna.
Jaha, det här blir pinsamt, men en funny story, tänker jag, och åker tillbaka till kondomeriet och reklamerar den.

Jag får en ny och väljer istället en rosa. Åker hem - förväntansfull.

Sååå... kommer den stora testnatten. Nu ska vi allt få prova 2 minuters-orgasm-garantin.

Men pärlorna kändes inte trevliga alls. Jag förstod inte, och förstår fortfarande inte vitsen med dem. De var bara obekväma och i vägen.
Så provar vi vibratorn, och förutom att det kändes lite tidelagsaktigt att stimulera klittan med en gullig kanin, så var den helt okej.
Men 7 olika vibrationer?! Det finns bara en man behöver av dessa 7. Dom andra var bara jobbiga, det kändes som att man var på något jävla dildodisco när de började vibba i takt med någon ravedänga.

Så iallafall tyckte jag vibratorn var helt okey, men ingenting i stil med min förra som bara kostade mig ett par hundra.

Nu till det sämsta med herr kanin:
TYNGDEN. Den väger så mycket att efter ett par minuter får man kramp i handen, armen och axeln. Man får byta hand, och att onanera med vänsterhanden när man är högerhänt är inte det enklaste.
Till slut får man kramp även där.

Och denna kramp börjar irritera en så jävla mycket att man tappar sitt fokus och inte längre kommer.

Så nackdelarna med kaninen, enligt mig, är alltså:
Pärlorna, de 7 vibrationssätten, det söta kaninhuvudet, vikten, storleken, och att batterierna tar slut väldigt fort.Short version:

It fails to get me off.Så, jag är inte en av de fnissande damerna som rekommenderar kaninen.
Åtminstonde inte deluxe-versionen.

Have a lovely evening fuckers.

/E

I'm back!

Helloooo!
Tillbaks från tre underbara nätter i stugan :)
Den var riktigt mysig, och fräsch, och ölen flööödade.
Jag var grillmästaren och Cindy diskpojken. Linus var potatispågen.

Hela huset var fyllt av kattstatyer och på utsidan fanns en sexig vit borg.VÄRT VAR DET IAF.

/E


The catface
Visst är dom lika?

Upptäckter

Jag rensade lite i mitt gamla rum igår, och fann en hel del saker som både värmde och gjorde mig fruktansvärt ledsen.
Vill inte vara gammal, vill inte leva det här livet, vill inte finnas här.

Jag vill tillbaka. Ha hela livet framför mig och faktiskt tro att det går att få ett hyfsat liv.

I en låda hade jag minnesgrejer från min gamla vän som dog när jag var fjorton år.
Där i låg en skiva. Skivan som jag och hon alltid spelade när vi umgicks.
Fy s*tan vilken känsla det var att lyssna på den igen. Alla gamla tankar, känslor och minnen kom upp.
Finaste Bahar, jag saknar dig än idag och undrar hur livet varit med dig vid min sida.

Jag hittade även mitt gamla lego-dockskåp. Min favoritleksak genom tiderna. Det är sjukt hur väl jag minns hur jag lekte med det. Brorsan och jag gick in i mitt rum efter att ha kollat på Disneydags och lekte med det där jäkla dockskåpet.
Försökte rusta upp det för att kunna ge bort det till min lillasyster, så att jag har en ursäkt att leka med det även i vuxen ålder.
Till slut fick jag en flipp på alla trasiga legobitar så jag bad Linus slänga det medans jag blundade.
Jävla dockskåp.Nyss googlade jag på mig själv och hittade min gamla blogg från 2004.
Jag hade helt glömt bort hur kär jag var i vissa män (då pojkar). Det är helt galet vad lite man minns av sitt känsloliv.
Tills man läser om det. Då kommer allt upp igen.
Jag älskade verkligen dig. Det gjorde jag.

Och en av mina bästa vänner och jag var tydligen väldigt kära och mös runt och hade sex lite då och då.
Det hade jag nästan glömt. Jag minns bara ett fylleligg. Tydligen var det betydligt starkare.
"Jag älskar dig darling, tack för att du är så underbar" etc.


Vilka fantastiskt bra vänner jag och Louise var.
Jag har hittat så många sjuka citat och andra galna grejer från vår tid. Bästa vänner i över tio år.
Och nu ... hälsar vi knappt på varandra.


Tiden kan verkligen sabotera. Och läka.

Jag är glad att jag fortfarande inte är kvar i den destruktiva relationen med A.
Nu är han pappa och bor ihop med sin flickvän.
Jag är glad att det inte är jag./Elin

Veckans lista - Skräckfilmer

10. Hellraiser (1987)

Den är inte läskig, men åh så rolig. What's your pleasure?

  

9. Scream (1996)

När jag var liten blev jag helt förälskad i varje karaktär, i masken, i musiken. Allt! Det är nostalgi på hög nivå. Vi brukade klä ut oss i Scream-masker och leka jage. Mysigt.


  

8. Jeepers Creepers (2001)
Huvudkaraktärerna är helt underbara och höjer filmen rejält. The Creeper är ganska fånig, men ändå rätt obehaglig.


Jeepers-Creepers.jpg Jeepers creepers image by 1630116301  

7. Nightmare on Elm street 3 - the dream warriors (1987)
Också en film jag älskade som barn, och kärleken till den finns kvar ännu!  6. Night of the living dead
(1968)

Den första zombierullen jag såg, och jag föll pladask. Riktigt bra, nyskapande och kultförklarad film, och att den är svartvit gör den bara snyggare.

  


5. Behind the mask - the rise and fall of Leslie Vernon
(2006)

Riktigt originell film med den skönaste mördaren någonsin!


Pfilm1779935180.jpg Leslie Vernon image by fester1888  

4. Psycho (1960)
Blood, mother, blooood! Någon som inte känner till dusch-scenen?! Nej, jag trodde väl inte det. Riktigt bra klassiker, med en oväntad twist för dem som såg den när den var ny (jag menar, idag vet ju alla hur den slutar, vare sig vi sett den eller ej). Anthony Perkins är underbar.

  

3. Friday the 13th part VI (1986)

Jag gillade Mrs Voorhees, jag gillade Jason I de övriga filmerna... men just den här ligger närmare mitt hjärta än de andra! Det var den enda jag hade inspelad på video när jag var liten, så därför är just denna Jason min Jason, och de är på det sättet han ska vara enligt mig. Sen älskar jag både Megan och Tommy Jarvis. 

  

2. Texas chainsaw massacre (1974)

Så äcklig, obehaglig och skrämmande! Den är sjuk, brutal och helt underbar. Varje gång jag ser den är jag i extas för att varje scen känns så jävla... perfekt.Och världens bästa skräckfilm äääär.....


  

1. Halloween (1978)

Michael Myers är utan tvekan min favoritmördare genom tiderna. Ingen har skrämt mig på det sättet som han. Musiken är så obehaglig och kryper under skinnet på en... Laurie Strode är skrikets gudinna... Den är världens bästa skräckfilm, någonsin.


halloweenMichaelMeyers.jpg image by tetsuo-chan
Bubblare: Dawn of the dead (1978), Den onda dockan, The shining, Pet sematary, Hajen, Skeleton Key , övriga Halloween, Terror on Elm street och Fredagen den 13e m.fl.


Stuga 2.

Minns ni det här inlägget? http://mynameisgolden.blogg.se/2009/january/stuga.html

Jag fick tummen ur och har ordnat så att vi åker i övermorgon.
Så jävla pepp!

Har samlat pengar och joxat i flera månader, och nu är det snart äntligen dags.  Jag tror att det kommer bli helt perfekt.
Vi är ett gött gäng som ska åka, vi ska grilla kött i mängder och dricka öl tills vårt urin enbart består av alkoholhaltiga drycker.

www.semesterstuga.com <--- Hit ska vi, hälsa på för fan!


Pepp pepp pepp pepp!

Jag , Cindy, Linus, Nettan, C.B och Magnus.
Kan det bli bättre?!
Jag älskar hela bunten och ja. Det kommer bli bäst.


Svenska rötägg.

Här kommer ett gammalt inlägg från min förra blogg på bloggspace.

1. Carl Magnus Alexander "Alex" Schulman.
Stockholmsråttan med det lömska leendet som spridit sina fördomar hej vilt i sin blogg på aftonbladet.se. Han förolämpar Göteborg, barn, Skåne, Magnus Betnér och en hel del annat. Han har till och med förolämpat så mycket att han finner sig själv motbjudande, ja, han har sagt det själv.
 "Jag tittar på mig själv och säger högt: "Du kan dra åt helvete, Alex Schulman." Jag läser vad jag skrivit om kändisar och känner att jag äcklas av mig själv. "
Att det dessutom är för skvallerblaskan Aftonbladet han har skrivit ökar mitt hat lite mer.

   2. Carola Häggkvist 

Sveriges egen Messias. Homofoben som på ett eller annat sätt lyckas komma undan med sina skumma uttalanden gång på gång. Hon har bland annat sagt att samhället måste ge homosexuella hjälp och information så att de kan vänja sig av med sin onormala läggning. 
Ändå fortsätter svenska folket att dyrka henne. Varför? Jag tror att...
en gång schlagervinnare - alltid Sveriges frälsare. För vad  är annars folk så jäkla tacksamma mot henne?


 3. Natacha Peyre

Oj, oj, oj vilken vilsen liten människa hon är... 
Överskattad som in i helvete. 
Det är bara pojkar som precis insett att dom har en snoppe mellan benen och ber storebror köpa Moore åt dom som finner Natacha sexig.
Bara själva grejen att hon skaffar silikon och arbetar som "glamourmodell" (h***) visar ju att hon inte är intelligent/skicklig nog att ha ett riktigt arbete.Knulla kan väl alla... men alla kan inte sjunga/showa/skriva/skådespela m.m. 
Dessutom ser hon ut som en utvecklingsstörd marulk på tjack.


Andra personer som bör finnas med på denna lista är  Linda Rosing, Christer Sjögren, personalen på Aftonbladet m.fl. men nu ska jag ta mig ett bad...


RSS 2.0