You're the best around!

Well, I made it!
Tack vare How I met your mother, världens underbaraste serie. Cindy ska gifta sig med Marshall och jag med Ted, it's gonna be legen...wait for it...dary.... AWESOME!

Tankade nyss Barneys Get Psyched mix, och den funkar fanimej :D
Blev så jävla glad nyss när jag hittade Karate Kid soundtracket på denna skiva. Det är en sån där underbar gaylåt som gör en glad och som man gillar på riktigt i smyg, men fnissar åt om någon annan gillar.


Åååh ljuva nostalgi! Karate Kid!

Jag vill vara barn igen. Jag vill åka rutschkana på vardagsrumsbordet. Sitta i köket och lunta i smyg. Gömma mig bakom soffan och äta negerbollar. Titta på Småstjärnorna och Fångarna på fortet.

Jag vill sitta i mitt gamla rum och bygga min gamla koja och äta lösgodis och läsa Mumin. Ligga hemma och vara låtsassjuk och äta glass och titta på Astrid Lindgren-filmer. Helst Barnen i Bullerbyn.

Leta efter påskägg och fråga mamma och pappa "Fågel, fisk eller mittemellan?". Få julklappar och inte inse att det är morfar som är tomten. Leka med mitt asgrymma lego-dockhus. Låsa in min Barbiedockas cowboyhatt i ett skåp av rädsla för att det är Freddie Kruegers (dock har han en slokhatt men de var jävlar mig lika).

Jag vill sitta och se på Seinfeld med pappa och drömma om New York. Jag vill tro att världen är mycket större än den är. Rymma hemifrån med knäckebröd i en pizzapåse, och tycka att trädet några meter bort är långt nog.

Jag vill ha lördagsgodis, disneydags, sommarlov, Den blomstertid nu kommer, luciatåg!
Jag vill mima till Spice Girls och sparkas som Melanie C!
Sitta runt köksbordet och äta familjepizza med mamma, pappa och John.

Varje gång Thriller kommer på MTV vill jag ringa C.B och säga "NU ÄR VÅR VIDEO PÅ TV!!". 

Jag vill titta på Turtles, Ghostbusters och Bumbibjörnarna. Åka rollerblades och äta Red Dream.
Titta på Jönssonligan och äta indian-popcorn. Jag vill ha min gamla nattlampa inpluggad i väggen och mina nallar i sängen.

För helvete. Jag vill tillbaka till 1994. Jag vill vara barn igen. Problemfritt och lyckligt.Ska jag titta på Karate Kid och äta godis?
Troligtvis inte. Det blir väl öl och skittråkiga såpor.

Ge mig min barndom igen.
I wish that I had Jessies girl. Where can I find a woman like that?

Kommentarer
Postat av: Cindy

Haha jag har alla karate kid på min box <3 <3 <3 det skulle bli ett maraton engång i teden..men blev den av? nä. SADFACE!!! nu sitter danielsan och sexiga mr miagiiiiii och bara väntar på mig :( så.. JAG ÄR ON! :D

I LOVE MARSHALL, HAN ÄR MANNEN (en av männen) I MITT LIV. LOOVE <3

2009-04-10 @ 15:57:00
URL: http://takonsekvens.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Oh vad jag håller med dig gumman, verkligen. Vi kan ju förvisso ta en dag nu snart o bara se på Astrid Lindgren filmer o äta godis?Puss

2009-04-10 @ 21:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0