Tjejmiddag + johans bootydrop

var denna dag över!
Hade sjukt trevligt med kvinnorna. Dock kom folk sent så maten blev kall, men det var ändå nice! Tjöt och mys som om det vore som förr :) I like.
Efteråt drog jag och min älskade bästa pojkvän (killkompis) Johan ut. Vi tänkte dra till något fint på Avenyn men det var FET JÄVLA KÖ till alla ställen, så då föreslog Johan att vi skulle sjunka lågt och gå till ett dåligt ställe.
Jag gick med på det, och vi drog till en äcklig krog.

Massa tjocka fula brudar raggade på Johan och massa rövheads raggade på mig. Vi låtsades att vi var ett par, och för att få det att verka äkta så bootydroppade Johan på mig. Han ville först att jag skulle göra det på honom, men eftersom han är kvinnan i vår relation så fick han  göra det på mig.
 Vi fick en tråkig skitkrog att bli sjukt jävla rolig  eftersom vi är bäst i världen.
Efteråt käkade vi och han följde mig till vagnen.
Jag lyssnade på blattar som bråkade med en lesbisk; det slutade med att de blev goda vänner och tog råd av henne.

Linus mötte mig på hållplatsen och nu sitter jag här. Jag har en halv BigMac i min väska men det vet inte Linus förrän nu.

Puss


Stressss

Nu städas det för fullt här hemma. Har skurat toaletten, så nu kan till och med Jesus äta ifrån den om han vill.
Figaro har damp och skriker "KLAOOUCKLAAAOOOUUU", han tror han är en tupp eller något. Fint.
Ska till soc och träffa min nya kvinna kl 15.00, sedan handla mat och sen FORTSÄTTA städa och laga maten till tjejmiddagen jag ska ha ikväll.

Är sugen på att dra ut efteråt och Johan verkar pepp, så ni andra som ser detta - JOINA FFS!
<3

Schibetta.

Will you marry me, you vulnerable piece of ketchup-man?Vääärt

Mannens pappa, som är en av sveriges högsta polischefer, körde hem oss för ett par dagar sedan.
När han såg mitt hus kom han på en sak; det är samma hus som Clark Olofsson gömde sig i när han var efterlyst.

Coolt äre.Önskelista

It is time, lord.* OZ säsong 5 och 6
* Konsertbiljett till Millencolin, Whitesnake
* Millencolin t-shirt
* Ny DVD-hylla (Benno 349 kr IKEA, bok)
* Hatt-hylla
* Sko-hylla
* Byrå till garderoben
* Hylla till garderoben
* Guitar Hero Aerosmith Xbox 360
* Platt-TV minst 32 "
* Mobiltelefon
* Vit, fluffig matta (Flokati 140 x 200 cm)
* Visp
* Mer vaniljvodka och sourz pineapple samt sourz apple
* Maxfactor lasting performance foundation 105
* Isadora colorful eyeliner, svart
* Family Guy dvdboxar (inte säsong 2, har den)
* Desperate Housewives säsong 4
* Inspelningsbar DVD
* 140 cm bäddmadrass, EXTRA FET
* Sex and the city-filmen
* Laptop
* Klänningar från Gina Tricot
* Rosa tavla, lite mindre
* South Park - boxar
* Lakan
*Gamecard WoW
*Frottérock (badrock, INTE fleece)


Med väldigt mycket mera


Polisens prioriteringar

Jag ska nu berätta om vad de poliser mina vänner varit i kontakt med, verkar tycka vara viktigast att lägga tid och arbete på. 
Observera att detta är utifrån saker som hänt mig och personer i min närhet, så huruvida ni håller med eller inte är irrelevant eftersom det är specifika fall.


1.
Fick tyvärr ta bort eftersom vissa av misshandelsfittorna har tatt illa vid sig och börjat hota och greja. Hoppas ni mår bra.

2.
Något år senare var en kille vi kan kalla S på väg hem efter att ha varit och handlat. Två killar kommer fram och kräver S på det han har köpt. S säger givetvis nej, men killarna ger sig inte. 
S spelar i smyg in samtalet mellan honom och killarna på sin telefon. När han sagt nej ett par ggr får han upprepade slag mot ansikte och kropp, och telefonen har lyckats snappa upp allt som killarna har c

3.
En tjejkompis som vi kan kalla M är på en efterfest där en till tjej och tre killar befinner sig. Hon har känt dem ett tag och kan alltså deras namn och andra uppgifter. Senare på natten blir hon våldtagen av en av killarna.

Hennes vän hör det och kommer till undsättning tillsammans med de andra två killarna. Vi har alltså här tre vittnen som såg vad han gjorde, och som alla ställde upp på att vittna.
Tjejerna åkte genast till sjukhus för de visste att om killen någonsin skulle åka fast, var hon tvungen att undersökas med en gång efteråt. 
Eftersom hon hade hans sperma kvar i sig var det inte svårt för läkarna att ta prover på henne och hitta killen.

De åker senare till polisen och berättar hela historien i detalj. Tjejkompisen lämnar vittnesmål, och de berättar också att två killar såg det hela och att de kan kontakta dem.
Polisen gör det vid ett senare tillfälle och de vittnar mot sin bästa kompis. De berättar precis som det var - han våldtog henne.

Våldtäktsmannen har tidigare blivit anmäld 3 gånger för våldtäkt, på tre olika tjejer. 
De har hans DNA i form av sperma, de har tre vittnen.Polisen häktar honom och har kvar honom i några veckor. 

Ett par månader senare får M ett brev.
"Fallet läggs ner pga brist på bevis".

4.
Jag och tvåtjejkompisar är på väg hem. Vi träffar en kille som ser väldigt påverkad ut, och han beter sig väldigt aggressivt när vi försöker vägleda honom (han stod vid en busshållplats som var avstängd, och jag pekade mot en annan hållplats som han borde gå till istället).

Han flippar plötsligt ur totalt och slår mig i huvudet flera gånger. När min kompis försöker dra bort honom slår han henne med så att näsan sprutar blod.
Då ser vi polisen komma körandes i full fart (de patrullerar här väldigt ofta så det var ingen som hade anmält det eller så). 
De hoppar ur bilen och springer efter killen som slog oss, men får inte tag i honom.

Han bröt min tumme när jag försökte skydda mitt ansikte medan han slog på det, och det visste polisen eftersom de återkom till oss efter deras resultatslösa jakt på honom, och körde mig till sjukhuset.

Jag har sett hans profil på internet, så jag lämnar in foto på honom och "Jamenvisst, han har blivit anmäld för liknande brott tidigare".
De vet vem han är, var han bor och vad han sysslar med. 
De såg med egna ögon att han slog oss.

Ett par månader senare får jag ett telefonsamtal.
"Fallet läggs ner, brott kan inte styrkas".
 


5.
Två killar som jag känner kastar ner en trasig gammal cykel i Göta kanal när de varit ute och druckit lite för mycket. 
Ett par veckor senare får de veta att någon anmälde dem för detta. De kallas in på förhör, och senare blir det också rättegång.
De döms som skyldiga, och killarna får böta en stor summa pengar för vandalisering.


Jag tycker de har prioriterat fallen SÅ bra! En liten cykel i älven la de tydligen större tid och kraft på att reda ut, än misshandel och våldtäkt.
Det är knappast så att det var lättare att reda ut fall nr 5 än de andra, då det i alla fall utan de sista har funnits vittnen, DNA och andra konkreta bevis, medans det i det 5e fallet bara var något annat fyllo som tyckte sig ha sett dem där vid det tillfället.
 

Creds till er, polisen, verkligen. Eller åklagaren/domstolen etc. Vem fan det än är som bestämmer vilka fall som ska tas upp.

(Missförstå mig inte, jag har inget hat emot polisen utan jag tillhör faktiskt dem som uppskattar dem. Dock tycker jag deras prioriteringar ibland är jävligt konstiga).


Min sista dag som tonåring vs Min första dag som tjugoåring


Min sista dag någonsin som tonåring spenderades först på Backaplan med julmys, nostalgi, Burger King och annat sweet. På kvällen gjorde vi tacos och såg på Sverige - Holland, hade det underbart. Jag gillade det.


Födelsedagen spenderades med kakfrukost på sängen, shopping i stan (första systembesöket), thaimat och tårta hos pappa, och Cosmopolitans, godis och Hancock på kvällen.
Jag fick utav min kära man boken Häxan från Portobello (Nu har jag alla Coelho-böcker som finns), en extern hårddisk, en väska och två flaskor sprit. Tack <3
Faderkakan och hans kvinna gav mig bestick och en skål. Haha, jag blev lite bitter. De ber alltid om önskelistor men de har aldrig köpt något från den, HAHA.
Mamsi gav mig en "angel of hope", och den uppskattades nog mest av allt jag fick. Det fanns en speciell, personlig tanke bakom den och den var väldigt söt dessutom. Jag trodde inte heller jag skulle få något av mams men blev väldigt glad när både blommor, kort, tårta och paket dök upp :)

Jag är nöjd!
Puss

Satans barn

På min födelsedag fick jag veta att prästen som döpte mig när jag var en liten knodd, senare blev av med jobbet för att han sysslat med exorcism.
Där kanske vi har anledningen till varför jag är som jag är , hahaha.
Tack Ma Larsson!

Fontänorgasmer och öronproppar

Jag har aldrig kunnat sova utan ljud och ljus (tv och lampa). Nu har jag gjort en tvärvändning och sover med ögonmask och öronproppar. Dock har jag på tvn i bakgrunden så jag vet att det "finns där" om jag behöver det, haha :p
Blir lika besviken varje gång jag ser öronpropparna ligga på soffkanten, jag tror det är gamla ostbågar men icke :(

Inflyttningsfest hos Åsa i fredags. Hade jättetrevligt fram tills slutet av kvällen när någon betedde sig som en jävla idiot. Mycket roligt folk som man inte träffat på länge, och mysprat med underbara kvinnor (ta åt dig, Hilda).
Jag undrar dock var de 25 personerna var som Cindy skulle ha bjudit, eller vad var det du sa, Dennis? Jag såg bara 3...

På fredag är det tjejmiddag med mina gamla vänner, de som jag delade första ciggen/första fyllan/första (och sista) haschrökandet/första "JAG HAR FÖRLORAT OSKULDEN"-samtalen och mycket annat "första" med.
Med andra ord; tjejerna jag växte upp med och delade min ungdom med.
Jag ser fram emot det en del. Känns som att en stor press som funnits runt oss har lagt sig. Ett tag var det jävligt jobbigt att umgås med dem, det låg någon form av underliggande ångest runt vårt gäng och den har äntligen släppt.
Det berodde nog på att vi var i den fasen då alla utvecklas åt olika håll. Eller ja, enligt dem utvecklades jag åt ett annat medan de stannade kvar och trampade i samma lera som innan. Bara för att jag bytte musikstil. Håhå jaja.
Nu är det iallafall lugnt och trevligt, och jag ser fram emot det! Kommer bjuda på grekiskt; souvlaki med tzatsiki och klyftpotatis och Vanilla Sky's / Cosmopolitans.

Ajuste, jag har fyllt 20 år också. Mer om det senare.

Svett-gnäll

En kille skrev och klagade på min "morgonsex"-blogg. 
Han skrev att jag var osexig i mitt skrivande när jag skrev att jag smakar röv i munnen på morgonen.

Då är min fråga; När fan har jag försökt vara sexig i mina bloggar? Jag använder grovt språk, har inget emot att berätta om jag har bakismage och diarré (det får ni själva stå för att ni har något emot, jag skiter i vilket), har aldrig haft syftet att folk ska onanera till mina texter och heller aldrig velat framstå som en sexig person. Det hade varit som att kalla Don Vito smal.

Jag trivs med att vara den äckliga, komiska pojkflickan som folk kan diskutera avföring, analklåda och grönsaksonani med.

Så nästa gång du stör dig på att jag inte skriver för att göra dig kåt, fatta att det inte är det som är meningen.

Aj.

Jag borde vara så jävla lycklig.
Lägenheten jag bor i trivs jag så sjukt bra i, jag är kär i någon som är lika kär i mig, min katt är den goaste i världen, min bästa vän som gör mig gladast i hela universum har jag fått en sjukt bra kontakt med igen, jag skrattar mycket och har jävligt kul. Det enda jag kan gnälla på är arbetslösheten och mitt utséende men de sakerna ska ju inte betyda så mycket egentligen. Det andra väger ju över, kraftigt.
Men så finns det en sak som förstör. Panikångesten. Paranoian. Han kan inte lämna det här huset utan att jag blir livrädd för att något ska hända honom. Dock begränsar jag inte hans livsfrihet, han får komma och gå som han vill, jag tänker aldrig kräva att han gör något för min skull, bara för att jag är så jävla paranoid.
Men det tär på mig. Jag blir snart galen. Att ständigt gå runt med den klumpen inombords och vara så rädd för att han skall dö. Jag klarar inte av det.

Nej nu ska vi vara glada. Det är inte ens mörkt ute än.
Här kommer lite pics från de senaste dagarna....Restaurang med Honom. Helt underbart.Världens bästa uppfinning.Eastpak Antidote Tour med band som Flogging Molly, Time again, Skindred och Street Dogs.
Skitbra.Och en hembeställd bakispizza dagen efter... wunderbar!

En dröm.

En natt i juli drömde jag att jag förförde min fd bästa kompis och gick ner på henne. Hon började gråta och skrika.
Hennes fitta var slemmig och bullig, å jävlar vilken nackspärr jag fick av att hålla på därnere.
Jag tappade helt suget efter att någon gång sexa en tjej, för om det är i närheten av som i drömmen så... är det verkligen vidrigt.

 Elin | lalala säger:
FITTA SMAKAR INTE GOTT :'( 
Elin | lalala säger:
Jag hade sex med Lollo i min dröm, å det var så slemmigt å kladdigt 
Cindy, JAG HETER JONAS säger:
HELVETE DÅÅÅ, HAR PRECIS KÖPT ETT 12-PACK FÖR ETT VÄLDIGT VÄLDIGT BILLIGT PRIS 


Rädsla.

Jag är rädd. Har något hänt honom? Redan igår kände jag på mig att något skulle hända idag. Konstant panik.
Han vet hur orolig jag är, han sa att han skulle höra av sig så fort han kom fram. Hans telefon är laddad, men ändå avstängd. Det spöregnar och är halt ute.
Jag ser det framför mig. Krockad bil, blod, räddningsarbetare. Aldrig får jag se honom igen. Röra vid hans kropp, känna hans doft, höra hans röst, se honom le, kyssa honom.
I två år har den ständiga rädslan besatt mig, förstört mitt liv.
Varje gång någon lämnar huset finns det en risk att något händer dem. Idag har det nog hänt.
Dör han, dör jag.

Haruu barn?


Jag ska snarast beställa hem Mia & Klara och titta på det varje dag för att bota min ångest. Det finns fan inget roligare än denna serie, och trots att jag nyss såg hela måste jag se den igen.

HARUU BARN?

Rolle i mitt hjärta.

Ni är alla inbjudna på Mia & Klara-marathon!

Pics

Jag älskar att ni klädde ut er så bra, folket :)

Ni som ser detta, vilka tycker ni borde vunnit bästa utklädsel? Lämna en kommentar  :)Dale & Martin som Raoul Duke och Dr Gonzo från Fear and loathing in Las vegasMagnus som smurf :)

 

Shulia som flygvärdinna (jag själv tycker att hon är bättre än tjejen på bilden till höger)

   

Nina & Albin som Leia och Luke Skywalker


 

Linus som Leslie Vernon (Man behind the mask)

 

Tommy & Andreas som Ronny & Ragge - deras minspel och röster var ännu mer likt än deras utseenden.

  


Cindy som ett bi :D - vinnaren för roligaste utklädseln

              
 
Alexandra som Beyoncé (Foxxy Cleopatra)
C.B (mitten) som pimpFörutom alla dessa fanns det många sjukt bra utklädslar, och de kanske kommer upp vid ett senare tillfällle :)


Så, vilken tyckte ni var bäst?
SKRIV!

Festen och annat

Festen är äntligen avklarad och trots att det gått 2 dagar så är min bakfylla inte riktigt borta än. Eftersom jag var så nervös så drack jag alldeles för mycket alkohol.
Jag vet inte hur festen gick om jag ska vara riktigt ärlig. Sprang runt och försökte se till att folk hade det bra, att de lät bli att vara i köket, lyssnade på ett halvtimmas prat om ett elakt ex (jag minns inte ett ord av vad du sa kära Dale, förlåt), rökte, grät för att människor var respektlösa etc.
Egentligen gick det inte särskilt illa men jag förstår inte själva grejen med att kasta alla sina öl på golvet istället för i papperskorgen, att sno pengar, att smasha en cola in i väggen, att komma oinbjuden och slå min pojkvän, att förstöra en spegel eller att slänga burkar med 2/3 innehåll kvar.

Jag hoppas folk hade kul iaf, haha. Jag älskade hur folk hade klätt ut sig, så kreativa och underbara! 
Borde nästan lägga upp lite bilder trots att detta är en anonym blogg. Det får komma imorgon. 

Idag tvingade jag mannen att spela Bingolotto, och han vann 100 kr, ha!

Puss<3 

Nervös som kisset

Idag är den stora dagen.
Jag är så nervös att min mage inte mår bra, kommer nog skita ner mig X antal gånger, haha.
Ska hinna joina Lollo till stan (inte för att jag egentligen har tid men vi ses så sällan att jag vill ta chansen när hon väl frågar), göra pastasallad, göra bål, popcorn, dekorera hela stället, sätta upp alla lappar och grejs, klä ut mig, klä ut John, klä ut Linus, fixa musik, hämta pengar på soc, betala depositionen, hämta nyckeln osv osv aaaaaah!

Det kommer bli en rejäl människokrock ikväll. Alla olika sorters människor kommer, och det är inte många som känner varandra. Kommer det innebära att det blir roligare, eller bara nervöst och tråkigt för alla?
Jag undrar vem som vinner i tävlingarna. Jag tror på John, som Eva. Iaf som roligaste utklädseln. 

Nu är jag så jävla nervös att jag dör snart, och till råga på allt har smärtan i örat ökat kraftigt. 

Jag har för helvete aldrig haft en fest förrut! Och nu ska jag stå för den "största" som jag själv har varit på. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, ifall folk vill dansa eller om de väntar sig att jag ska ha planerat ut en massa aktiviteter. 
GAH!

Anyway jag hoppas på en rolig kväll, och på presenter. Jag älskar presenter. Det är typ höjdpunkten med att fylla år. Inte fan är det kul att bli gammal, jag ser presenter som en slags tröst för att jag är tvungen att åldras.  

Nu ska jag skita!

Människor kan inte festa som folk.

Jag stör mig på människor väldigt mycket just nu. Här ordnar man en stor fest som kostar mig ca 6000:-, för att sedan få veta att vissa bangar av töntiga anledningar som att de inte vill klä ut sig, inte har råd etc. 
Blir så jävla ledsen. Dessutom hör de inte av sig om det förrän IDAG, dagen före, och då hör de inte ens av sig på eget intiativ, utan de svarar bara när jag frågar dem. Så jävla kissig stil.
Tur att det iaf finns värda människor som beter sig som folk och kommer, tack <3

Sen kommer jag gråta en skvätt på toaletten om jag inte får några presenter :( haha
 

Örhelvete

Jag vaknade med ett kraftigt lock i öronen. Med andra ord kanske jag får öroninflammation, perfekt till festen!
Kommer bli underbart att vara hostess till en stor fest när man har feber och öronvärk, jag ser fram emot det.
Suck.

Morgonsex

                                          mrt
 
Majoriteten av alla män är morgonkåta och bangar inte sex då om tillfället finns.
Själv bangar jag 7 av 10 gånger. På morgonen är jag äcklig. Min mun luktar röv, min röv luktar svett, min kropp är varm och värker eftersom min madrass är så jävla kass.

Har jag drömt en sexdröm (vilket jag ofta gör) är jag helt inne - MEN jag måste för guds skull få gå upp och kissa och borsta tänderna först. Snabbisar är nice, men jag vill ändå kunna kyssas utan att kräkas - och två morgonsmakande munnar är en vidrig mix.
DOCK mår man riktigt bra resten av dagen om man startar med värt bazz, men då ska det vara mintyflavoured.

Pojkar, varför är ni så inne på ofräscha kroppar och smutsiga munnar?


Shul

Jag vill credda min vän Shul för hennes hjälp med att sexa till bloggen.
Nu kan jag njuta av dess sessighet.
TACK <3

En våldtäktsman i mitt våld

Jag vill träffa en våldtäktsman. Gärna de där somalierna som våldtog och brutalt misshandlade två tjejer på Hisingen en nyårsafton för några år sedan. Välja ut det största svinet av dom och förgripa mig på honom. 
Jag vill knulla honom i röven. Dra en machete in och ut i anus på honom tills han är så trasig att han inte kan gå.
Köra taggtråd igenom hans urinrör och hyvla av förhuden med en sån där riktig gammal go träslöjds-hyvel.
Sandpappra ner huden på honom och snitta honom med papper mellan tår och fingrar. 

Sedan vill jag elda lite på honom, tills hans hud blir sådär knastrig och svart. Jag vill dra en American History X också (lägga han med öppen mun mot trottoarskanten och sparka). 
Jag vill slita ur hans senor och använda honom som en marionettdocka, likt det Freddie gör i Terror on Elm street 3.

Jag vill hälla bensin, avföring och t-sprit ner i hans mun, samtidigt som jag kräks över honom och kissar på honom.

Slutligen vill jag försöka reparera honom så mycket som möjligt, och begrava honom levande, så han får ligga med alla dessa skador över kroppen och dö långsamt. Gärna under en bajamaja.

Fast egentligen vill jag inte göra något sånt här. Jag är för svag psykiskt för att kunna utsätta någon annan människa för sådan smärta.
Det är nästan synd.


Relationer som förstör din personlighet


Vissa relationer tenderar att förändra människors personlighet.
Alla tjejer kan råka förändras om de faller för fel kille. Är han svartsjuk blir man ofta mer tillbakadragen och osocial mot sin omgivning, är han våldsam får man lägre självkänsla, är han mesig blir man bitchigare etc.
Jag undrar om man märker själv när ens relation påverkar en så mycket att man blir synbart förändrad.

När jag var tillsammans med det våldsamma kontrollfreaket blev jag tråkigare, dels för att jag inte fick umgås med de jag ville och dels för att hela min personlighet begränsades (musiken jag lyssnade på, sporten jag var intresserad av, filmerna jag såg). Det var knappast så att jag satt framför han och skrek ut kåta hyllningar till snygga män, men visste han att jag tyckte någon var snygg fick jag inte ens kolla på en film som han hade en roll i.

Jag blev också mycket surare i allmänt eftersom hans bitterhet smittades av på mig. Dessutom var han ständigt arg på mig, och det gjorde ju att jag blev på dåligt humör och fick svårt för att hålla det inom mig när jag umgicks med de få vänner jag fick träffa.

Han uppskattade inte heller min humor så jag blev automatiskt en mycket ledsnare person eftersom jag, när jag var med honom, inte fick skratta åt sådant som jag tyckte var kul.

Jag blev på många sätt en zombie, och gjorde jag någonsin något som påminde om mitt gamla jag, ansåg han att jag "trotsade" honom.

Relationen var så fel och så livsbegränsande att jag verkligen inte förstår hur det kunde ta mig över 2 år att dra mig ur den på riktigt. Hade jag fått en chans att göra om den hade jag från börjat satt tydliga gränser, jag hade från första dagen visat att jag inte tänker gå med på hans idiotiska krav. Jag hade visat honom att mig kan man fan inte pusha runt hur som helst, utan att jag är en individ som lever mitt liv på mitt sätt.

Jag vet att jag aldrig kommer hamna i en sådan relation igen. Det finns inte en chans att jag inte skulle kunna läsa av såna signaler i framtiden, och det finns inte en suck i helvetet att jag kommer låta någon trampa på min personlighet igen.

Nu är jag med en kille som uppmuntrar min personlighet varje dag. Jag har aldrig träffat någon som visat mig så mycket uppskattning för den jag är, som aldrig försöker begränsa mig eller få mig att förändra mig för hans skull. Han är guld värd.

Min vän Noir

(Ja, Ebony, när jag vaknade i morse upptäckte jag att vi även heter Noir och Blanc, hahahaha).

Det här inlägget tillägnar jag min fina vän Noir.
Vi har nu känt varann i ca 8 år, och vi har verkligen haft våra ups and downs, men någonting har gjort att vi alltid har löst det och kommit tillbaka till varann. Vi är en perfect match, rent vänskapsmässigt (och hångelmässigt, men det har jag varit för full för att lägga på minnet HAHAHA), och jag tror inte att vi någonsin kan tröttna på varann.

Vår humor är over the top och det går inte ens fem sekunder mellan skapandet av nya internskämt.
Samtidigt kan vi förlita oss på varann, och vara seriösa när det väl behövs och det är något som är viktigt för mig i en vänskapsrelation.
Att kunna se någon i ögonen och veta att vad man än säger så kommer personen aldrig döma en, skratta åt en, ljuga för en eller svika en är en trygghet som är guld värd , och den tryggheten känner jag med dig.

Så trots allt knas som en gång varit, och som säkerligen kommer ske igen om vi har otur, så är du min bästa vän, och det kommer du att förbli. Om fyrtio år kommer jag tänka tillbaks på min ungdom och jag kommer tacka dig för att du gjorde den till en underbar tid.

Jag älskar dig, C.Dead prisoner

Jag vill ha en snygg blogg som Shölls, då hade jag kunnat skriva mycket roligare och fler inlägg.
Nu tappar man lusten när allt är så bad-looking.

Halloween bestod av Black Jack och lunckrök med ett par, för att sedan övergå i en KÖNSBYTES/NATIONALITETSBYTES-fiesta här hemma. Alla var otroligt osexiga och det gjorde mig våt i brallan.

Igår började mitt kök brinna så jag och katten fick fly fältet för att inte dö av den farliga gasen som uppstod när micron och plastpåsen brann upp.

Har haft en underbar kväll med min man och SNART är det dags för min stora fest. Jag är nervös, kommer bajsa diarré i mängder på festdagen, men det kan bli lite kusliga effekter på dansgolvet känner jag.

FÖR ÖVRIGT är folk fittor som inte hör av sig/inte kommer.

Love,
Papillon/Dino Ortolani och alla andra döda fångar jag ska porträttera på fredag.


RSS 2.0